Slide

Centre Veghel

In 2012 werd de ontwikkelaar van het plan 'Centre Veghel' failliet verklaard. Van de 92 bestaande appartementen waren er op dat moment 33 nog niet verkocht. In de eerste twee kwartalen van 2012 voerden we constructieve gesprekken met de gemeente Veghel, Rabobank Nederland en de curator. Rehoma besloot uiteindelijk om midden in de crisis de resterende appartementen over te nemen. De combinatie van de juiste prijs/ kwaliteit, uitdagende omstandigheden en de mogelijkheden om hier een volledige draai aan te geven, vonden wij uitstekend passen bij onze competenties. Een turnaround project. 

Vernieuwende manier van werken
In oktober 2012 deden we enkele gerichte investeringen in het complex en lieten we 2 modelwoningen afbouwen, waarna op 1 november de verkoopcampagne startte. Vier maanden later waren de eerste 10 appartementen verkocht. De kwaliteit van de appartementen, de scherpe prijsstellingen én onze vernieuwende marktbenadering droegen hieraan bij. 

In 2016 hebben wij nog 4 grote appartementen te koop en hebben wij 6 andere woningen aan ons permanente huuraanbod toegevoegd, vanwege het uitstekende rendement.
 

In de media
Het project Centre Veghel heeft de belangstelling van verschillende lokale en regionale media. Hieronder enkele publicaties:

- Brabants Dagblad 5 oktober 2012:  "Li.Re ontwart Gordiaanse knoop Veghel"
- Kliknieuws Uden/ Veghel 4 oktober 2012:  "Li.Re neemt Centre Veghel over"
- Brabants Dagblad 4 oktober 2012: "Centre Veghel ziet licht aan het einde van de tunnel" 

www.centre-veghel.nl