Slide

Park Beelland

Rehoma realiseert in het centrum van Heesch een uniek park met 9 moderne villa's tussen de 700k en 1M. Midden in het centrum, dichtbij de uitvalswegen, ruime onderhoudsvriendelijke kavels, veel groen, veel omliggende faciliteiten en alles in een sociale, levensloopgeschikte omgeving.

Onder architectuur gebouwde exclusieve, duurzame, moderne villa's van hoogstaande kwaliteit op een toplocatie omgeven door groen. Veel glas, duurzame materialen en bijzondere details kenmerken de woningen. Dat is ons beeld van Park Beelland. De individuele woningen maken deel uit van één gelijkgestemde architectuur. Binnen dit concept krijgen de toekomstige bewoners voldoende mogelijkheden de eigen woning te personaliseren door à la carte maatwerk.

Bewoners gaan deel uit maken van een VVE, waarin het beheer van het gezamenlijk gebied wordt geregeld. De VVE kan – indien gewenst - ook zaken als tuinonderhoud, hulp in huis, glasbewassing etc. gezamenlijk organiseren. Park Beelland zal geen openbaar gebied worden. Het park blijft daardoor dus verkeersluw en er is voldoende vrijheid om het gebied zo groen als gewenst in te richten. Perfectie in een omgeving waar alles moet kloppen! Ideaal voor senioren dus.

 

www.parkbeelland.nl