Familiebedrijf

Rehoma is een solide Brabantse ontwikkelaar/belegger en conceptontwikkelaar. Als familiebedrijf participeren wij voornamelijk in projecten en zoeken partners die bij ons passen en ons inspireren. Onze focus richt zich op de regio Brabant. Voor ons moet een investering duurzaam en aantrekkelijk zijn. We moeten toegevoegde waarde kunnen leveren, anders participeren we niet. Sinds 2012 is de volgende generatie actief binnen Rehoma, het bedrijf heeft sindsdien een meer investeringskarakter gekregen.

Wij werken op dit moment met vier vaste medewerkers en huren per project capaciteit in. Deze compacte en efficiënte bedrijfsomvang stelt ons in staat om projecten van verschillende omvang te verwerven. Dankzij deze flexibiliteit kunnen we zowel grote ontwikkelingen aangaan, als kleinere proposities slagvaardig ontwikkelen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen, waarbij we het belangrijk vinden om méér waarde te kunnen leveren aan een project. Ons gezamenlijke doel: groei realiseren. We maken daarbij optimaal gebruik van onze kennis van de financiële wereld, onze ervaring in de vastgoedbranche en van ons jarenlang opgebouwde netwerk. Ook op het gebied van marketing en commercie blijven wij graag betrokken bij de projecten en investeringen. 

Heeft u een interessante propositie of een vraag? Neem dan gerust contact met ons op!