Beurshandel

Rehoma is al jaren zelfstandig zeer actief op de beurs. We investeren op kleine schaal in aandelen van verschillende Europese maatschappijen. Onze specialiteit: sentimentanalyse en stockpicking.

Onze ervaring en expertise hebben ertoe geleid dat we de afgelopen 22 jaar een succesvol trackrecord en goede contacten op de beurs hebben opgebouwd. Ook zijn we betrokken geweest bij het opzetten en vormgeven van enkele beursgerelateerde websites, enkele publicaties in verschillende financiële media zoals IEX en het Financieel Dagblad en een wekelijkse column op BNR. Dit resulteerde in een nominatie voor de beurs-oscars in 2010 in de categorie beursidool. 

Sentiment analyse & stockpicking
Onze specialiteit is sentimentanalyse. Bij beleggen draait het immers niet alleen om kennis en ervaring, maar óók om emotie. Met onze methode voor sentimentanalyse schatten we in hoe beleggers reageren op bepaalde ontwikkelingen in de markt; vervolgens stellen we een prognose op over het effect daarvan op de beurskoers en stemmen daar onze vervolgstappen op af. Gemiddeld voeren wij ongeveer 2500 transacties per jaar uit.

Volg ons via Twitter voor actuele beursinformatie en transacties